Sexta-feira, 10/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

MOS U DESHPERO! MOS U DESHPERO!

MOS U DESHPERO! MOS U DESHPERO!

MOS U DESHPERO!

A nuk i mjafton All-llahu robit të vet? E ata të friksojnë ty me të tjerët pos Tij. Po atë që e ka humbur All-llahu, për të nuk ka udhëzues! Ez-zumer,36.

Per te gjithe ata vellezer qe nuk pasojne sunnetet e Pejgamberit alejhi selam duke u frikesuar nga mendimi i te tjereve per ta,apo i motrave tona qe nuk vishen sipas normave te fese tyre,apo ata qe nuk e thojne dhe nuk e pasojne te verteten nga frika se cfare mendojne dhe thojne te tjeret,ua perkujtojme keto fjale te ALLAHUT Fuqiplote: A nuk i mjafton All-llahu robit të vet? E ata të friksojnë ty me të tjerët pos Tij. Po atë që e ka humbur All-llahu, për të nuk ka udhëzues!” Ez-zumer,36.

Ne ajetin tjeter Kur’anor thote i Plotfuqishmi:” E mos u dobësoni (fizikisht) dhe mos u deshperoni (shpirterisht) deri sa ju jeni me te lartit,po qe se jeni besimtare te sinqerte.” Ali imran,139.

(Visited 72 times, 1 visits today)
Top