Segunda-feira, 25/10/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos u ankoni

Mos u ankoni

Mos u ankoni se njeriu më i mirë në historinë e njerëzimit kenaqej me atë që sot shumica e njerëzve s’do donin as ta çonin ndërmend.

Pejgamberi (alejhissalatu uesselam) kërkoi një ditë në shtëpi t’i jepnin dicka që të shoqëronte bukën, por i thanë se nuk kishte asgjë përveç uthullës. Atëherë e kërkoi uthullën dhe filloi të hante bukën shoqëuar me thull duke thënë:

“Sa ushqim i mirë është uthulla për shoqërim! Sa ushqim i mirë është uthulla për shoqërim!” Transmetoi Muslimi

Hoxhë Mustafa Tërniqi

(Visited 98 times, 1 visits today)
Top