Sábado, 25/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

MOS U ANKO ..!!

MOS U ANKO ..!!

MOS U ANKO ..!!

I verbëri shpreson … ta sheh botën.

I shurdhëri shpreson … t’i dëgjon zërat.

I palëvizshmi shpreson … të ecën.

Memeci shpreson … t’i thotë disa fjalë.

Kurse, ti …

sheh ..

dëgjon …

ecën …

dhe fol …

Për këtë arsye mos u anko, po thuaj: Elhamdulilah.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 162 times, 1 visits today)