Sexta-feira, 27/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos të mungojë zëri yt në qiell

Mos të mungojë zëri yt në qiell

Mos të mungojë zëri yt në qiell.

Bëhu rob, që kur të lutesh të të njohin melaiket dhe të thonë:

O Zot, zëri i njohur nga robi i njohur.

”Kujt i hapen duart për t’u lutur, i është hapur një nga dyert e mëshirës.”

“Me të vërtetë Zoti është Bujar dhe i vjen turp që nëse njeriu i ngre duart dhe i lutet, t’ia kthejë duart bosh.”

Profeti, alejhi selam.

Përktheu: Qendra Kur’anore

(Visited 126 times, 1 visits today)