Terça-feira, 16/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos prito, bëje këtë lutje për të mirën tëndeMos prito, bëje këtë lutje për të mirën tënde

Mos prito, bëje këtë lutje për të mirën tënde:
-O Zoti ynë, na i zbut zemrat, na shndërro tmerrin e brengave në hare, na bëj sypatrembur kur na kaplon frika.-O Zoti ynë, freskoji shpirtrat tanë me bindje të paluhatshme, dhe shuaje prushin e shpirtrave të ndezur me ujin e besimit.-O Zoti ynë, largoje prej nesh mërzinë dhe pikëllimin, lësho mbi sytë tanë të frikësuar siguri, mbi shpirtrat e shqetësuar qetësi, dhe hapi dyert e zgjidhjes me shpejtësi!
AMIN

(Visited 127 times, 1 visits today)
Top