Domingo, 27/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos përdorni gojën tuaj, vetëm se për dy gjëra

Mos përdorni gojën tuaj, vetëm se për dy gjëra

Mos përdorni gojën tuaj, vetëm se për dy gjëra:
Për të heshtur dhe për buzëqeshje
– Buzeqeshje: Për zgjidhjen e problemeve
– Heshtje: për tejkalimin e problemeve.
Shejh Sha’ravi

(Visited 85 times, 1 visits today)
Top