Segunda-feira, 1/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos lejo të kalon dita jote pa mos e thënë këtë lutje – Thuaje

Mos lejo të kalon dita jote pa mos e thënë këtë lutje – Thuaje

Mos lejo të kalon dita jote pa mos e thënë këtë lutje

“All-llahume in-ni eudhu bike minel hem-mi ve huzni, vel axhzi vel keseli vel buhli vel xhubni, ve dale’id dejni ve galebetir-rixhal”.

(O Allahu im, kërkoj mbrojtjen Tënde nga brengat dhe dëshpërimi, nga paaftësia dhe dembelia, nga koprracia dhe frika, nga zhytja në borxhe dhe mundimet prej njerëzve).

(Visited 496 times, 1 visits today)
Top