Segunda-feira, 17/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos iu besoni ftesave ku ju shkruan: “pa fëmijë dhe pa dhurata”

Mos iu besoni ftesave ku ju shkruan: “pa fëmijë dhe pa dhurata”

Relax – Mos iu besoni ftesave ku ju shkruan: “pa fëmijë dhe pa dhurata”

Thotë njëri: 
Më thirri njëri shok në dasmën e tij. Kur arrita tek dera e restorantit…kishin qenë dy dyer.
Në njërën derë shkruhej: “të afërmit e dhëndrrit”, e në tjetrën: “të afërmit e nuses”…Hyra në derën e të afërmve të dhëndrrit…duke ecë disa hapa përsëri dy dyer… te njëra: “për femra”, te tjetra: “për meshkuj”…hyra tek dera për meshkuj…eca edhe pak prap dy dyer, të shkruar te njëra: “kush ka dhuratë”, te tjetra: “kush nuk ka dhuratë”…
Pasi që isha person që nuk kisha dhuratë hyra tek dera që “s’ka dhuratë”…dhe e gjeta veten në rrugë prapa restorantit. Thashë me vete: “Më mjafton Allahu, për mua e për dasmën e tyre.”

Përktheu: Qendra Kur’anore – Preshevë

(Visited 59 times, 1 visits today)
Top