Terça-feira, 26/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos iu anko vetëm se Atij

Mos iu anko vetëm se Atij

Dije se dynjaja do të të thyejë, thyerje të dhimbshme siç i ka hije asaj…
Dhe se njerëzit do të të nënçmojnë, nënçmim siç u ka hije atyre…
Por, Zoti do të të forcojë dhe do të të ngrejë ashtu siç i ka hije Atij…
Do ta mundë forca e Tij thyerjen tënde dhe do ta përmirësojë mëshira e Tij mërzinë tënde…
Prandaj, mbështetu me kurrizin tënd të mënjanuar në derën e Tij dhe vendose çfarë të preokupon në Dorën e Tij.
Mos iu anko vetëm se Atij dhe zemrën tënde lëre amanet tek Ai!

(Visited 145 times, 1 visits today)
Top