Quinta-feira, 27/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos i mesoni femijet tuaj te jene te pasurMos i mesoni femijet tuaj te jene te pasur

Imam Sha’ravi, Allahu e mëshiroftë thotë:

Nëse mban ne dore nje ore qe kushton 30 dollare apo 3000 dollare, ajo perseri do te tregoje te njejten kohe.
Nese mban ne dore nje çante qe kushton 30 dollare apo 3000 dollare, perseri nuk do te ndryshoje ajo qe mban brenda saj.
Nëse jeton në një shtëpi që ka një siperfaqe prej 300 m apo 3000 m, ajo përsëri nuk e ndryshon ndjenjen e vetmisë kur jeton brenda saj.
Në fund e kam kuptuar se si te ulesh ne ndenjesen e perparme apo ne ate te pasmen, përsëri do te arrish ne te njejten kohe ne distinacion.
Mos i mesoni femijet tuaj te jene te pasur, por mesojini ata te jene te lumtur sepse keshtu kur te rriten do te shikojne vleren qe kane gjerat dhe jo çmimin qe kanë ato.
Mos e lidh zemren tënde me dynjanë sepse ajo është kalimtare, por lidhe atë me ahiretin (boten tjetër) sepse Xheneti është i përhershem.

(Visited 14 times, 1 visits today)
Top