Sábado, 15/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

MOS I MBYLL DYERT E ZEMRËS TËNDE !

MOS I MBYLL DYERT E ZEMRËS TËNDE !

Do të vjen një ditë nga ditët!

Dhe do të takosh atë që ta mbron zemrën.

Dhe që frikohet që loti mos të pikon nga syri yt.

Dhe do të takosh atë që do të realizon ëndrrat e tua.

Dhe do të gjesh atë që flijohet për hir që ta përshkruan buzëqeshjen në fytyrën tënde.

Prandaj, mos i mbyll dyert e zemrës tënde. Nuk do të thotë se çdonjëri që trokit në të e ka për qëllim që të lëndon!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 58 times, 1 visits today)
Top