Segunda-feira, 27/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos i lejo vajzat të flejnë në shpin, për shkak se shejtani vazhdon të lakmoj në femra

Mos i lejo vajzat të flejnë në shpin, për shkak se shejtani vazhdon të lakmoj në femra
 Mos i lejo vajzat të flejnë në shpin, për shkak se shejtani vazhdon të lakmoj në femra
Transmeton: Se Omer Ibn AbdulAzizi (Halifja i pestë i muslimanëve) i ka thënë shërbëtores së tij: “Mos i lejo vajzat e mija të flejnë në shpin, për shkak se shejtani vazhdon të lakmoj në femra kur jan të shtrira në shpin” (Musanef i Ibn Ebi Shejbe 17803)
Pra nëse femra flen apo shtrihet në shpinë, xhini e lakmon ate, apo ka mundësi të dashurohet në trupin e saj dhe si pasoj mundohet ti depërtoj në trup.
(Visited 434 times, 1 visits today)