Domingo, 7/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos i bëni Allahut shok, mos bëni amoralitet …

Mos i bëni Allahut shok, mos bëni amoralitet …

I Dërguari, lavdërimi dhe paqja e Allahut qoftë mbi të, u tha: “Mos i bëni Allahut shok, mos bëni amoralitet, mos vrisni njeriun vetëm se me të drejtë, mos vidhni, mos bëni magji, mos shkoni me një njeri të pafajshëm te prijësi që ta vrasë atë, mos hani kamatë, mos shpifni ndaj gruas së ndershmes dhe mos ikni nga fronti. 

(Visited 51 times, 1 visits today)
Top