Quinta-feira, 22/10/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos hiq dore nga endrrat e tua!

Mos hiq dore nga endrrat e tua!

suksesi

Mos hiq dore nga endrrat e tua!

Shume njerez pikellohen pse nuk arriten te realizojne endrren e se djeshmes.
Pak prej tyre brengosen pse endrrat e tyre u shuan me te djeshmen, pa perkujtuar se e djeshmja mund te mos kete qene koha e realizimit te tyre.
Andaj, le te perkujtojme se, nese dje s’kemi arritur, te perpiqemi sot!
Asnjehere mos hiq dore.
Dje s’ka qene, mund te jete sot.
Mund te jete neser.
E jotja eshte te perpiqesh vazhdimisht e ndershmerisht!
Me kohen, do ta kuptosh se ke gabuar ne caktimin e kohes. Dhe endrrat e tua piqen e marrin formen e tyre.
Mos hiq dore!

Avni Tafili

(Visited 276 times, 1 visits today)
Tags:
Top