Domingo, 15/12/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos harro që çdo ditë të kërkosh nga Allahu falje dhe shëndet

Mos harro që çdo ditë të kërkosh nga Allahu falje dhe shëndet

shendeti

Mos harro që çdo ditë të kërkosh nga Allahu falje dhe shëndet.


Në hadithin që shënon Tirmidhiu përmendet që Pejgamberi, s.a.v.s ka thënë: “Lutuni Allahut për falje dhe shëndet, pas besimit nuk ka më mirë se shëndeti”.

(Visited 77 times, 1 visits today)
Top