Domingo, 19/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos harro këtë Lutje!

Mos harro këtë Lutje!

Mos harro këtë Lutje!

-Ka thënë i dërguari salaAllahu alejhi ue sel-lem: Kush thotë në mëngjes dhe në mbrëmje:

“O Zoti im Ti më ke krijuar dhe Ti më udhëzon, Ti më ushqen dhe Ti më jep për të pirë, Ti ma merr shpirtin dhe Ti më ringjallë.”

-Nuk i lutet (njeriu) Allahut për diçka, pos që t’ia jep Allahu atë gjë.

F.A

 

(Visited 134 times, 1 visits today)
Top