Segunda-feira, 11/12/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Mos hani dhe mos pini me dorën e majtë

Mos hani dhe mos pini me dorën e majtë

Mos hani dhe mos pini me dorën e majtë.

Muhammedi ﷺ ka thënë :

” Kur ndonjëri prej jush hanë, le ta bëj atë me dorën e djathtë, dhe kur pi le të pijë me dorën e djathtë, me të vërtetë shejtani hanë me të majtën e tij dhe pi me të majtën e tij.!”

Transmeton Muslimi (2020)

@include "";