Sexta-feira, 17/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos hani asnjë lloj qofte

Mos hani asnjë lloj qofte

Mos hani asnjë lloj qofte (që nuk e prodhojnë familjarët tuaj) dhe asnjë lloj sallami, por vetëm mish.
Derisa kilja e mishit është 5-8mijë dhe qofteve apo sallamit me 1-2mijë, kuptohet që këto nuk mbushen me mish, por me dhjamra, mbetje, patate të prishura dhe çdo lloj kërme.
Mos e bëj trupin tënd kosh mbeturinash./shendeti/

(Visited 149 times, 1 visits today)
Top