Terça-feira, 3/8/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

MOS FUT URREJTJE ME PYETJET E TUA!

MOS FUT URREJTJE ME PYETJET E TUA!

psikologjia kuranore

MOS FUT URREJTJE ME PYETJET E TUA!

1. E pyeti njëra nga gratë shoqen e saj kur e lindi fëmijën: Çfarë të dhuroi burri me lindjen e fëmijës?!

I tha: Nuk më dhuroi gjë!

Sa është kjo logjike? Ti a nuk ke vlerë te burri yt? – ia kthehu ajo grua.

Me ato fjalë ajo e hodhi një bombë dhe u largua!

Burri i saj u kthye nga puna në mesditë dhe e gjeti gruan të zemëruar dhe u zënë mes vete dhe u fjalosën derisa erdhi çështja tek divorci!

Prej nga erdhi problemi??! – Nga ajo fjalë që e tha ajo grua!!

(Visited 147 times, 1 visits today)
Top