Sexta-feira, 1/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos e shoqëro

Mos e shoqëro

(Mos e shoqëro )

-Atë i cili nuk falë Namazin, sepse do të largon ashtu si që e largoi Zotin e tij.

-Gënjeshtarin, sepse ai e largon të afërmin dhe e afron të largëtin.

-I çmendurin, sepse duke u munduar të të bën mirë, do të dëmton.

-Kopracin, sepse do ta ndërpret ndihmën ndaj teje , në momentin kur ti më së shumti do të kesh nevojë.

Hoxhë Sinan Rushiti

(Visited 75 times, 1 visits today)