Terça-feira, 6/12/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Mos e shani erën

Mos e shani erën

I Dërguari i Allahut -alejhi salatu ue selam- ka thënë:

“Era është prej mëshirës së Allahut, e cila vjen me mëshirë ose me dënim. Kur ta shikoni atë mos e shani, por luteni Allahun t’jua sjellë me mirësi dhe kërkojini mbrojtje Allahut nga e keqja që mund të sjellë.”

Ebu Daudi me transmetim të mirë