Quarta-feira’, 18/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos e shani gjelin

Mos e shani gjelin

“Mos e shani gjelin sepse ju zgjon për namaz”. Ebu Davudi, sahih

Thotë Hulejmiu në komentin e këtij hadithi: Ky hadith është argument se nuk duhet sharrë apo nënçmuar ai nga i cili kemi përfitime, përkundrazi duhet nderuar dhe respektuar.

Nëse gjelin s’duhet sharrë sepse prej tij përfitojmë atëherë çka duhet bërë me ata që na mësojnë të mirat e fesë?!

(Visited 924 times, 1 visits today)