Domingo, 29/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos e shani erën,kur ta shikoni

Mos e shani erën,kur ta shikoni

Pejgamberi (alejhissalatu uesselam) duke thënë:“Era është prej mëshirës së Allahut, e cila vjen me mëshirë ose me dënim. Kur ta shikoni atë mos e shani por luteni Allahun t’ua sjellë me mirësi dhe kërkoni mbrojtje Allahut nga e keqja që mund të sjellë.” Transmetuan Ebu Davudi dhe Ibn Maxheh.

flowers-1680-1050-wallpaper

(Visited 178 times, 1 visits today)
Top