Segunda-feira, 10/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

MOS E HARRO KËTË RREGULL NË JETË

MOS E HARRO KËTË RREGULL NË JETË

rregull
MOS E HARRO KËTË RREGULL NË JETË

Nëse e do pasurinë mos e harro llogarinë.
Nëse i do vilat dhe shtëpitë mos i harro asnjëherë varrezat.
Nëse i do gjynahet dhe mëkatet mos e harro pendimin dhe kërkim faljen.
Nëse e do ndonjë krijesë mos e harro Krijuesin.
Nëse e do dynjanë mos e harro ahiretin.
Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 113 times, 1 visits today)
Top