Sábado, 24/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

MORALI I MUNGUAR

MORALI I MUNGUAR

MORALI I MUNGUAR

Ka humbur edukata nga shtëpitë, ka humbur edhe nga shoqëria. Prindi fyen fëmiun me shprehjet më të ndyta, çka të presim prej tyre? Burri rrahë gruan e tij dhe e shanë para fëmijeve të saj, çka të presim prej tyre? Babai e nëna: gënjejnë, përgojojnë e fyejnë para fëmijëve, çka të presim prej tyre? Bëhuni të moralshëm dhe edukoni fëmijët tuaj me edukatë të mirë në sjelljen me njerëzit. Ah sikur morali të ishte epidemi që shpërndahet dhe godet gjithë shoqërinë, sa të nevojshëm jemi për këtë epidemi në këtë kohë.

Përshtati: Hoxhë Valdet Kamberi

(Visited 38 times, 1 visits today)
Top