Quarta-feira’, 19/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Momenti kur besimtarët shohin Allahun në XhenetMomenti kur besimtarët shohin Allahun në Xhenet

Transmetuar nga Suhejbi (radijAllahu anhu) se profeti (salAllahu alejhi ue selem) ka thënë:

“Kur banorët e Xhenetit hyjnë në Xhenet, një thirrës do të thërret: O banorë të Xhenetit, ju keni një takim me Allahun dhe Ai do ta përmbushë premtimin e Tij për ju. Ata do të thonë: Çka është ai premtim? Ai nuk i ka rënduar peshoret tona dhe ka ndriçuar fytyrat tona, na bëri të hyjmë në Xhenet dhe na shpëtoi nga Xhehnemi? Ai tha: Atëherë Ai e heq veten prej tyre në mënyrë që ata mund ta shohin Atë, dhe pasha Allahun, Allahu nuk u ka dhënë atyre diçka më të dashur dhe më të lumtur se shikim në Të.” 32

(Visited 126 times, 1 visits today)
Top