Sexta-feira, 18/10/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mjekojini të sëmurët tuaj me sadaka (lëmoshë)

Mjekojini të sëmurët tuaj me sadaka (lëmoshë)

Hakimit, dijetarit të hadithit dhe aurorit të librit el-Mustedrek, i doli një puçër në fytyrë. Ai vendosi një enë uji në derën e tij, nga e cila njerëzit pinin. Nuk kaloi një javë, vetëm se ai u shërua dhe fytyra iu bë akoma më e bukur.

“Mjekojini të sëmurët tuaj me sadaka(lëmoshë)” – Profeti Muhamed saws.

Muhamed el-Munexhid

(Visited 25 times, 1 visits today)
Top