Sábado, 1/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mjekimi i renies se flokve dhe te thinjurit e parakohshëm

Mjekimi i renies se flokve dhe te thinjurit e parakohshëm

Mjekimi i renies se flokve dhe te thinjurit e parakohshëm

Fërkohen rrënjët e flokëve me lëng limoni, lihet kështu për 15 minuta, e pastaj lahet koka me sapun, më pas fshihet koka dhe lyhet me vajin e farës së zëzë. Përsëritet ky veprim për disa javë.

(sapun me e i mire do ishte i fares se zeze)

Ebu Hurejre, r.a., ka treguar se i Dërguari i Allahut, s.a.v.s., ka thënë: “Përdorni rregullisht këtë farë të zezë, sepse ajo përmban në vete ilaç për çdo sëmundje, përveç vdekjes.”

(Visited 433 times, 1 visits today)