Terça-feira, 5/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mjekimi i plagëve dhe gërvishtjes së lëkurës

Mjekimi i plagëve dhe gërvishtjes së lëkurës

Mjekimi i plagëve dhe gërvishtjes së lëkurës

Në vend të përdorimit të kremrave dhe melhemeve kimike për mjekimin e plagëve, mund të përdoret mjalti. Mjalti është anti-bakterial shumë i dobishëm dhe llogaritet prej mënyrave më të efektshme natyrale të mjekimit të plagëve.
(Visited 184 times, 1 visits today)