Sexta-feira, 15/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mjekimi duke mos u thinjur para kohe

Mjekimi duke mos u thinjur para kohe

floket e thinjur

Mjekimi duke mos u thinjur para kohe

Fërkohen rrënjët e flokëve me lëng limoni, lihet kështu për 15 minuta, e pastaj lahet koka me sapunin e farës së zezë më pas fshihet koka dhe lyhet me vajin e farës së zëzë. Përsëritet ky veprim për disa javë.

(Visited 140 times, 1 visits today)
Top