Segunda-feira, 20/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Mjalti si mjet për mjekimin e xhelozisë

Mjalti si mjet për mjekimin e xhelozisë

Për t’u përdorur si ilac kundër xhelozis,nevojitet që mbi të të lexohet rukja për shërimin e xhelozisë.
I sëmuari,qdo ditë do të marrë katë mjaltë shtatë herë nga një lugë sa të zgjohet (pa ngrën mëngjes),para fjetjes dhe pas cdo ezani.Sa herë që merr një lugë duhet ta lexoj apo dëgjojë rukjen për shërimin e xhelozisë,e që duhet të jetë me qëllim të sinqertë dhe bindje të plotë në shërim.

Vërejtje dhe këshilla

Pasi që xhelozia,sot është përhapur shumë,andaj ka shumë prej atyre që I ka goditur kjo sëmundje ,I këshilloj të gjithë të furnizohen me mjekimin të lexojnë mbi të rukjen e xhelozisë dhe qdo ditë të marrin nga një lugë në mëngjes,në bark të thatë dhe para fjetjes,e me qëllim shërimi nga qdo sëmundje.
Diabetikët (të sëmuarit që vuajn nga diabeti)mund të marrin nga një lugë të vogël,edhe pse mijalti I pastër blete nuk bën dëm të sëmuarëve të këtill,por përkundrazi.