Quarta-feira’, 30/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mjalti si ilac për ndaljen e xhinit ikanak

Mjalti si ilac për ndaljen e xhinit ikanak

???????????

Janë të shpeshta rastet kur xhini,I cili e ka sulmuar trupin,zhduket gjatë terapisë.Zakonisht,bëhet fjalë për xhinin fluturues,I cili ka aftësi të jashtëzakonshme.Pas terapisë,ai përsëri kthehet dhe I vazhdon aktivitetet armiqësore,të veta.Në raste të këtilla,duhet marrë 2 kg mijaltë I pastër blete dhe mbi të të lexohet si vijon: (shkruaj ajetet vetë faqe 174).
Këtë mjaltë,I sëmuari duhet ta përdorë në një periudh 5-7 ditë dhe atë pas cdo ushqimi nga një lugë;para fjetjes,një lugë;pas mesnatës,një lugë(nëse I sëmuari vjell do të marrë edhe një lugë tjetër);një orë apo një orë e gjysëm para agimit ,një lugë para lindejs së diellit,një lugë pas perëndimit të diellit.

(Visited 186 times, 1 visits today)
Tags:
Top