Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mjalti numër një në botë për efektet mjekuese 

Mjalti numër një në botë për efektet mjekuese 

Mjalti numër një në botë për efektet mjekuese

Mjalti Manuka nga Zelanda e Re është një antibiotik natyral i vërtete me aftësi të shkëlqyera dezinfektuese.

Dobitë e mjaltit manuka :

• Ndalon rritjen e qelizave kancerogjene i afte gjithashtu te reduktoje dhe efektet anësore te proceseve si rrezatim, kimioterapi etj.
• Redukton kolesterolin e lartë
• Trajton diabetin
• Lufton fort Escherichia Coli, Staphylococcus Aureus, Helicobacter Pylori,që paraqiten si rezistente ndaj antibiotikeve normale.
• Trajton infeksionet e syve, veshit dhe sinuseve
• Redukton inflamacionet në organizëm
• I afte të përshpejtoje rinovimin e qelizave , paraqitet i shkëlqyer për mykun, aknet, plagët, gastritin e refluksin, djegiet, ulcerën, kolitin etj
• Mjalti manuka konsiderohet i shkëlqyer për rrugët e frymëmarrjes, sidomos ne bllokimet e sipërme.

(Visited 508 times, 1 visits today)