Segunda-feira, 30/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mjalti ne menaxhimin e plageve

Mjalti ne menaxhimin e plageve

mjalti plaget

Hulumtime te rendesishme jane duke u kryer per te studiuar te mirat shendetsore te mjaltes ne sherimin e plageve. Standardet e kujdesit mjeksore ofrojne disa prej ketyre te mirave ne dokument – Dobit e Mjaltes ne Menagjimin e Plageve.

Fuqit Sheruese Te Mjaltes nuk jane stermadhuar. Njesia Waikato Hulutuese e Mjaltes ofrone detaje rreth hulumtimeve qe jane bere ane e kend botes per te mirat shendetsore te mjaltes ne mjeksi. Per me shume, BBC ka raportuar se mjeket ne Spitalin Christie ne Didsbury, Manchester, po planifikojne te perdorin mjalte per te shpejtuar sherimin e pacienteve me kancer pas operimit te tyre. Nje hulumtim i tille do te ofroje deshmi shkencore tek te ashtuquajturin besimi qe mbajne dashamiret e mjaltes ane e kend botes dhe ndihmoje ata qe te shperndajne keto te mire te mjaltes tek me shume njerez.

(Visited 50 times, 1 visits today)
Tags:
Top