Terça-feira, 31/1/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Mjalti i farave të zezë

Mjalti i farave të zezë

 

Definicioni;
Mjalti Farave të Zeza është mjaltë natyral dhe organik ku aroma dhe shija e Farave të Zeza mund të zbulohen qartë. Mjalti prodhohet nga bletët prej nektarit të farave të bimës Nigella, pa e përzier me pluhurin e saj. Mjalti i pastërt natyral ekstarktohet prej bletëve nga lulja e Qimnonit të zi, i pastër nga pluhuri i Qimnonit të zi. Ai përmban të gjitha cilësitë e mira të Qimnonit të zi.

mjalti i farave te zeza

Përdorimi;
Problemet e kollitjes, forcon zemrën, pastron gjakun, stimulon mëlqinë, pastron e traktin urinar. Vepron si diuretik, ndihmon në thyerrjen dhe largimin e gurrëve e sidomos shumë i dobishëm për largimin e gurrëve nga fshikëza e urinës.

Mënyra e përdorimit;
Një lugë e tretur në një gotë e gjysmë me ujë të vakët ose qumësht. Një orë para ushqimit ose tre orë pas.

Mjaltin mund ta gjeni ne:

Bioshop +37745943754 (viber ) Gjilan

Bio shopi gjendet Gjilan afër shkollës së mesme teknike ‘Mehmet Isai.