Sábado, 11/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mjalti është shërim, sot shkenca zbulon që mjalti është shërim për shumë sëmundje

Mjalti është shërim, sot shkenca zbulon që mjalti është shërim për shumë sëmundje

Është interesant fakti që tek ky ajet është përdorur fjala بطون BUTUN (BARQET), pra nuk është thënë; “Nga Barku i tyre..” por Fjala Bark-Stomak është përdorur në shumës pra Zoti thotë: “Nga barqet e tyre…” dhe jo nga Barku i tyre. Dietarët duke e sqaruar këtë ajet cekin faktin shkencorë që shkencatarët në shekullin e fundit e kanë zbuluar që Bleta ka më shumë se një Bark-Stomak, Pra është vërtetuar që; “Bleta nuk ka 1 stomak por 3” E që ky zbulim shkencor është edhe 1dëshmi më shumë që Kur’ani është Libër Hyjnor (Fjalë e Zotit) për faktin se në kohën kur iu shpall Kur’ani Pejgamberit Muhammed (alejhis-Selam) nuk kishte asnjë mjet përmes të cilit ta shikonin bleten nga afër e lé më ta shikonin organizmin e saj minimal.
Zoti, Bletën e ka krijuar në atë formë që ajo në vete ka një FABRIKË përmes të cilës ajo formon MJALTIN (ashtu siç thuhet edhe në ajetet e tjera në Kur’an) që Mjalti është shërim, sot shkenca zbulon që mjalti është shërim për shumë sëmundje. • Vlen të ceket edhe fakti që në Kur’an, një ndër 114 Kaptinat e Kur’anit është emruar me emrin “Kaptina e Bletës” (Suretu en-Nahl).

No photo description available.

(Visited 398 times, 1 visits today)
Top