Domingo, 12/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

MJALTË ME PJEPËR TË IDHËT , MJALTË ANTI HELICOBACTER PYLORI

MJALTË ME PJEPËR TË IDHËT , MJALTË ANTI HELICOBACTER PYLORI
MJALT PËR PROBLEME NE LUKTH
 
MJALTË ME PJEPËR TË IDHËT ,
MJALTË ANTI HELICOBACTER PYLORI
 
Përfitimet:
-Mostretjen ✔️
-Fryrjen e lukthit ✔️
-I thatin në lukth ✔️
-Mundimet në lukthit ✔️
-Helicobacter pylorit ✔️
-Lehtëson dhimbjet e lukthit ✔️
-Gazrat në lukth dhe zorrë ✔️
-Helicobacter pylori ✔️
 
 
Porosite mjaltën në numrat:
KS : +37745810492
AL : +355685629505
MK: +38970600534
SR: +381631523152
CH: +41788897081
(Visited 157 times, 1 visits today)
Top