Terça-feira, 5/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

MJALTË ME GJINSENG (për burra) dhe (për femra)

MJALTË ME GJINSENG (për burra) dhe (për femra)

MJALTË ME GJINSENG (për burra)

E shëron sterilitetin, rigjeneron spermatozoidët, I jep trupit energji dhe vitalitet e gjallëri. I dobishëm për diabetikët, dhe ata që vuajn nga mungesa e eneggjisë dhe forcës.
– Redukton problemet me prostatë, sidomos tek ata me moshë të shtyer
– Afrodiziak (stimulues)
– Të disponon
– E rrit efektivitetin dhe vitalitetin e mardhënjeve seksuale
– Gjinsengu është bimë që ndihmon në rigjenerimin dhe prodhimin e hormoneve seksuale, tek meshkujt TOSTESTERONIN
– Gjinsengu është bimë që përimrëson dhe nxitë sistemin riprodhues tek dy gjinitë , meshkuj dhe femra
– I forcon muskujt e zemrës, poashtu përmirëson memorien
———————————————————————————–
MJALTË ME GJINSENG (për femra)
E shëron fertilitetin, rrit nivelin e spermatogjenezës dhe ndikon direkt në spermë
– I rigjeneron (rigjallëron) spermatozoidët femërore
– E rritë performancën seksuale
– E rritë forcën dhe energjinë e trupit
– Jep kënaqësi, dhe zgjatje
– Bima e gjinsengut e nxitë formimin e sekrecionit të testosteronit
– Është afrodiziak natyral, rregullon problemet me prostatë.
————————————————————————————–
Mund të na gjeni në pikat tona në:
Bio Shop MEDINA Grand Store- Prishtinë:+37745810492(Viber)
Preshevë: +381631523152 (viber)
Kumanovë: +38970560207 (viber)
Tetovë: +38970600534 (viber)
Shqipëri: +355685629505 (Viber)
Zvicërr (EUROPË) : +4178897081 (viber)

(Visited 187 times, 1 visits today)