Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mjalte i pyllit

Mjalte i pyllit

Mjalte i pyllit
Mjalti i pyjeve është padyshim lloji më i vlerësuar i mjaltit. Ajo kristalizohet shumë shpejt dhe ka veti të fuqishme anti-inflamatore dhe antimikrobike. Për shkak të përmbajtjes së lartë të hekurit, mjalti pyjor rekomandohet për njerëzit anemikë, dhe gjithashtu do t’ju ndihmojë të shëroheni pas një sëmundjeje të rëndë ose operacionit. Ky lloj mjalti përmban disa minerale thelbësore dhe vetëm pak kripë.

(Visited 260 times, 1 visits today)