Sábado, 22/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

MJALT PËR PROBLEME NE LUKTH

MJALT PËR PROBLEME NE LUKTH

MJALT PËR PROBLEME NE LUKTH

MJALTË ME PJEPËR TË IDHËT ,
MJALTË ANTI HELICOBACTER PYLORI

Përfitimet:
-Mostretjen ✔️
-Fryrjen e lukthit ✔️
-I thatin në lukth ✔️
-Mundimet në lukthit ✔️
-Helicobacter pylorit ✔️
-Shëron dhimbjet e lukthit ✔️
-Gazrat në lukth dhe zorrë ✔️
-Helicobacter pylori ✔️
-Shëron dhimbjet e lukthit ✔️
-Gazrat në lukth dhe zorrë.

Çmimi 15€.

Porosit në SEND MESSAGE apo numrat : +37745810492 (Viber) , +381631523152 (Viber), +41788897081 (viiber).

(Visited 274 times, 1 visits today)
Top