Domingo, 31/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mjalt Ginseng Iksir El-Hajat

Mjalt Ginseng Iksir El-Hajat

Mjalt Ginseng Iksir El-Hajat

Mjalt Ginseng Iksir El-Hajat

Definicioni;
Produkt special me kualitet shumë të lartë. Përdoret tek përsonat të cilët ankohen nga oligospermia(numri i ulët i spermatozoitëve) ose tek femrat të cilat ankohen nga dobësia ose numri i ulët i qelizave vezë.
Ndihmon rritjen e nivelit të testosteronit në gjak. Testosteroni është hormoni kryesor përgjegjës për krijimin e qelizave mashkullore(spermatozoidëve).
Testosteroni ndikon në mënyrë pozitive në zhvillimin e muskujve dhe përdoret tek sportistët të cilët ushtrojnë zhvillimin e muskujve të trupit.

Përmbajtja;
Mjalt natyral Jemenas
Ginseng i kuq(Panax ginseng)
Qumësht bletës
Polen Pallme
Fara të zeza(Nigella sativa)
Zallouh(Ferula hermonis)
Tongkat Ali(Eurycoma longifolia
Safed Musli( Chlorophytum borovilianum)
Ara

Mënyra e përdorimit shkencor;
Një lugë e madhe e tretur në gjysmë gotë ujë ose qumësht. Të përdoret 60 minuta para ushqimit. Një herë në ditë.

(Visited 80 times, 1 visits today)
Tags:
Top