Quinta-feira, 2/12/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mishi dhe trajtimi kimik i tij !!

Mishi dhe trajtimi kimik i tij !!

Mishi jo I freskët I trajtuar me Monoksid Karboni për tu dukur i freskët në Mishtore:

Shume konsumatorë të mishit mundë të jenë të painformuar se më shumë se 70% të mishit të gjedhit dhe pulës në vendet perëndimore, dhe vendet tjera trajtohet me gaz helmues të Monoksidit të Karbonit.

Ky gaz mundë të bëjë që mishi jo I freskët apo I vjetër të duket I freskët për disa javë. Industria e mishit vazhdon të lejojë këtë gaz toksik të injektohet në shumë produkte të mishit të cilat konsumohen zakonishtë gjatë ditës nga njerëzit./mjeksiaislame/

 

(Visited 269 times, 1 visits today)
Top