Quarta-feira’, 22/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Miresia e kesaj bote dhe botes tjeter, eshte e mbledhur ne pese gjera

Miresia e kesaj bote dhe botes tjeter, eshte e mbledhur ne pese gjera

numri 5

Miresia e kesaj bote dhe botes tjeter, eshte e mbledhur ne pese gjera:

1- Pasuria e shpirtit.
2- Mos lendimi i te tjereve.
3- Fitimi ne hallall.
4- I stolisuri me devotshmerine.
5- Besimi i thelle ne Allahun ne cdo gjendje.

[Imam Shafiu (Allahu e meshirofte)].

(Visited 527 times, 1 visits today)
Top