Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mesyshi ndodh edhe tek njerezit qe e duan njeri tjetrin

Mesyshi ndodh edhe tek njerezit qe e duan njeri tjetrin

Mesyshi eshte shikim qe leshohet per shkak te urrejtje ose cudise ose dashurise, prej tij del dicka mbi
gjene qe ai e pelqen dhe ndikon tek ajo qe pelqehet; kjo s’ka te beje vetem me urrejtje, por ndodh edhe tek njerezit qe e duan njeri tjetrin; cmira eshte qe tjetri te mos e kete nje miresi qe ia ka dhene Zoti i lartesuar;

(Visited 222 times, 1 visits today)