Segunda-feira, 1/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mesyshi kalon nga nena tek femija i saj kur eshte shtatzane (femija mund te kete probleme shendetesore apo vetem qan)

Mesyshi kalon nga nena tek femija i saj kur eshte shtatzane (femija mund te kete probleme shendetesore apo vetem qan)

Ndodh qe duke folur ne telefon nga lindja ne pernendim dhe flet per nje çeshtje dhe nuk thua MASHA-ALL-LLAH , dhe mesyshi kalon nga nena tek femija i saj kur eshte shtatzane.
Mesyshi ndikon ne pune, ne floke ne pamje , ne fe, ne adhurim etj.
Ne te dukshme dhe te padukshme.
Ndikon ne jeten bashkshortore, ne familje e ne fis.

Profeti sel All-llahu alejhi we selam ka thene,
“mesyshi eshte i vertet, mund ta fusi njeriun ne varr e devene ne vorbe.)

Mund te ndodhe edhe me zogjt ne ajer dhe kete e kemi pare me sy, Tek bimet , pemet, dhe mbi te gjitha llojet e sendeve.
E mund te ndodhin ne ato gjera qe terheqin shikimin.
Syri jone ka disa rreze qe vine nga nje energji e brendeshme qe njeriu nuk mund ti shoh dhe leshohen mbi ate gje qe merret mesush pa e kuptuar ose me dije.

(Visited 115 times, 1 visits today)
Top