Segunda-feira, 1/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mësyshi është fuqia më e madhe në tokë për të prishur e shkatërruar

Mësyshi është fuqia më e madhe në tokë për të prishur e shkatërruar

Syri ben deme shume te medha, Profeti Muhamed sel All-llahu alejhi we selam ka thene: Me shume qe vdesin njerezit ne umetin tim eshte per shkak te syrit.
Eshte fuqia me e madhe ne toke per te prishur e shkaterruar.
Mesyshi ndodh edhe ne sende.
Profeti Muhammed Sel All-llahu alejhi we slema ka thene Eshte dicka reale qe ndodh ne te vertete, edhe malin e shkaterron!.

Mesyshi eshte shikim qe leshohet nga nje person me (zili, urrejtje, dashuri, çudi).
Nuk ka te bej me tipet e njerezve, I keq apo i Mire kjo gje ndodh.
Nga dashuria ka ne shume forma si psh , per burrin ose e kunderta per femijen per dike e per shume arsye qe kane lidhje me dashurine.
Nga zilia per shkak se nuk e ka vete ate qe posedon tjetri dhe keshtu ndikon ne ate miresi qe i ka dhene ALL-LLAHU.

(Visited 1,319 times, 1 visits today)
Top