Quarta-feira’, 21/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mesoje dhe thuaje kete lutje,kurora e tesbihut

Mesoje dhe thuaje kete lutje,kurora e tesbihut

Kurora e tesbihut (të lartësuarit e Allahut)

SubhanAllahi ve bihamdihi, adede halkihi ve rida nefsihi ve zinete arshihi ve midade kelimatihi

(I Madhëruar qoftë Allahu, aq sa është numri i krijesave të Tij dhe aq sa dëshiron Ai vet, po aq sa është i bukur Arshi i Tij dhe aq sa është e pafund për t’i shkruar fjalët e Tij).

(Visited 633 times, 1 visits today)
Top