Segunda-feira, 10/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mësoi këto pesë rregulla

Mësoi këto pesë rregulla

pese

MËSOI KËTO PESË RREGULLA

1. Kush len diçka për hir të Allahut, Allahu do t’ia zëvendëson atë me diçka më të mirë!

2. Bëhu për Allahun ashtu si Ai donë, dhe Ai do të bëhet për ty më shumë se ti që donë!

3. Ju e urreni një gjë, mirëpo ajo është më e mirë për ju!

4. Bëhu më i sigurt për atë që është në dorën e Allahut, se sa atë që është në dorën tënde!

5. Kush e bën që preokupimi i tij të jetë Allahu, Allahu ia largon çdo preokupim tjetër!

(Visited 80 times, 1 visits today)
Tags:
Top