Quarta-feira’, 3/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mesazh për të martuarit

Mesazh për të martuarit

Mesazh për të martuarit

Besimi në martesë është burimi i lumturisë; sa herë që burri është i kënaqur në të gjitha aspektet me gruan e tij do të jetë i lumtur me martesën e tij, gjithashtu edhe gruaja (bashkëshortja).

“Ato janë prehje per ju dhe ju jeni prehje për ato.” (Bekare: 187)

Përktheu: Qendra Kur’anore – Preshevë

(Visited 62 times, 1 visits today)
Top