Quarta-feira’, 18/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mes qiellit të kësaj dynjaje dhe qiellit që vjen pas tij, janë pesëqind vite

Mes qiellit të kësaj dynjaje dhe qiellit që vjen pas tij, janë pesëqind vite

Ka thënë Ibën Mes’udi:

“Mes qiellit të kësaj dynjaje dhe qiellit që vjen pas tij, janë pesëqind vite, mes çdo qielli janë pesëqind vite kohë, mes qiellit të shtatë dhe Kursis janë pesëqind vite, mes Kursis dhe ujit janë pesëqind vite, Arshi qëndron mbi ujë, kurse All-llahu është mbi Arsh dhe asgjë nuk i ik dijes së Tij nga veprat tuaja”.

Ibën Huzejme (f. 105)

(Visited 356 times, 1 visits today)